جربتها وطعمها جنان بجد
المقادير:نصف ك جمبرى مقشر او لحم مقطع مكعبات - 3 فصوص ثوم مفرى - نفحه جنزبيل - فلفل اخضر مقطع قطع صغيره - بصله مفريه - ملح وفلفل اسود
يتم تتبيل الجمبرى او اللحم قبل التسويه ب (3 ملاعق كمون صغيره - شطه - فلفل اسود - ملح - معلقتين كسبره ناشفه - معلقتين بابريكا(من عند العطار) )
الطريقه:-توضع طاسه عالنار بها قليل من الزيت ونشوح بها الجمبرى او اللحم ونتبلهم بالملح والفلفل .
-نضيف الثوم والبصل والفلفل الاخضر والجنزبيل ويقلب جيدا .
-تغطى ونتركه حتى ينضج.
ويتم تقديمه مع ارز ابيض للحم ومع ارز صياديه لو جمبرى ويمكن عمله سندوتشات.
وبالهنا والشفا ويارب يعجبكم.