صينية الرقاق باللحمه المفرومة 694264221
صينية الرقاق باللحمه المفرومة 694264221
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 صينية الرقاق باللحمه المفرومة

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
salem
مشرف
مشرف
salem


ذكر
عدد الرسائل : 459
العمر : 39
البلـــد: : القاهره
الوظيفة: : كليه طب
الهوايات: : الكبيويروالنت
مزاجـى: : صينية الرقاق باللحمه المفرومة 710
الهوايات: : صينية الرقاق باللحمه المفرومة Travel10
نقاط : 6369
التقدير : 0
تاريخ التسجيل : 20/06/2007

صينية الرقاق باللحمه المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: صينية الرقاق باللحمه المفرومة   صينية الرقاق باللحمه المفرومة Icon_minitimeالسبت سبتمبر 13, 2008 1:12 am

صينية الرقاق باللحمه المفرومة

المقادير:

لحم مفروم
سمن
ملح
فلفل أسود
بصله كبيره
شوربه ( بفضل شوربة اللحمه)
8 شرائح رقاق

الخطوات :

1- نحضر العصاج : نقطع البصله قطع صغيره أو نبشرها و نقلبها بملعقة سمن على النار حتى تصفر ثم نضيف اللحمه المفرومه و الملح و الفلفل و نقلب حتى تنضج اللحمه المفرومه بشكل متوسط
2- نبلل الرقاق بالشوربه .
3- نحضر صينيه مستديره و ندهنها بالسمن.
4- نبدأ فى وضع 4 رقاقات مبلله بالشوربه الواحده تلو الأخرىز
5- نضع العصاج و نفرده فوق الرقاق فى الصينيه
6- نضع بقية الرقاقات المبلله بالشوربه الواحده تلو الأخرى
7- نضع ملعقة سمن فوق الوش
8- نترك الصينيه فى فرن حامى لغاية الوش ما ياخد لون


ده كده الطريقه العاديه و البسيطه لصينية الرقاق

بس ممكن أن أحنا نغير شويه فيها للتجديد لو حبينا و التغيير ده بيكون فى العصاج يعنى ماتقلقوش من أنكوا تفننوا شويه .
بعض المقترحات:

1- ممكن أضافة زيتون أسود أو أخضر مع اللحمه المفرومه عند تحضير العصاج أو أضافة بعض شرائح الهوت دوج
2- ممكن أضافة بيضه للحمه المفرومه .
3- ممكن نغير اللحمه المفرومه خالص و نحضر مكعبات فراخ مع مشروم مع شرائح رفيعه لفلفل أصفر و أخضر و أحمر و فى الحاله ده يكون أفضل نبلل الرقاق بشوربة فراخ .
طبعا المقترحات ده للى بيحب التجديد فى أكله .




وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://friends4ever.com
ملكه الحزن
كبــار الشخصيـات
كبــار الشخصيـات
ملكه الحزن


انثى
عدد الرسائل : 3652
العمر : 37
البلـــد: : *** مصر***
الوظيفة: : *** أخصائيه نفسيه***
الهوايات: : *** الرسم والغناء ***
مزاجـى: : صينية الرقاق باللحمه المفرومة 110
الهوايات: : صينية الرقاق باللحمه المفرومة Travel10
نقاط : 6904
التقدير : 3
تاريخ التسجيل : 11/06/2007

صينية الرقاق باللحمه المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية الرقاق باللحمه المفرومة   صينية الرقاق باللحمه المفرومة Icon_minitimeالإثنين سبتمبر 29, 2008 7:42 pm

ميرسى على الوصفه

اختك ملوكه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://friends4ever.goodbb.net
sandy
صاحب الموقع
صاحب الموقع
sandy


انثى
عدد الرسائل : 7451
العمر : 35
البلـــد: : مدينه الحزن
الوظيفة: : طالبه فى عالم الاحزان
الهوايات: : امسح دموعى
مزاجـى: : صينية الرقاق باللحمه المفرومة W7eed110
الهوايات: : صينية الرقاق باللحمه المفرومة Travel10
وسام : صينية الرقاق باللحمه المفرومة Deign_12
نقاط : 8915
التقدير : 5
تاريخ التسجيل : 29/05/2007

صينية الرقاق باللحمه المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية الرقاق باللحمه المفرومة   صينية الرقاق باللحمه المفرومة Icon_minitimeالثلاثاء سبتمبر 30, 2008 1:55 am

هههههههههههههههههههههههه
الحمد لله فى حاجه طلعت بعرف اعملها
هههههههههه
مشكور يا شيفنا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://friends4ever.goodbb.net
salem
مشرف
مشرف
salem


ذكر
عدد الرسائل : 459
العمر : 39
البلـــد: : القاهره
الوظيفة: : كليه طب
الهوايات: : الكبيويروالنت
مزاجـى: : صينية الرقاق باللحمه المفرومة 710
الهوايات: : صينية الرقاق باللحمه المفرومة Travel10
نقاط : 6369
التقدير : 0
تاريخ التسجيل : 20/06/2007

صينية الرقاق باللحمه المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية الرقاق باللحمه المفرومة   صينية الرقاق باللحمه المفرومة Icon_minitimeالخميس أكتوبر 23, 2008 2:57 am

مشكرون على المرور الجميل ده زالله
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://friends4ever.com
 
صينية الرقاق باللحمه المفرومة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» صينية رقائق باللحمة المفرومة والجبنة الموتزاريلا
» ازياء صينية 2011
» صينية البطاطس باللحمة ..بالصور
» 6 نصائح صينية لتجنب غضبك.......
» صينية الدجاج بجبن البارميزان

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: منتدى المرأه :: مطبخ سندريلا-
انتقل الى: